Miehillä ei ole hajuakaan naistensa oikeasta koosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun mieheltä kysytään vaimonsa tai naisystävänsä kokoa, saattaa hän helposti vastata hetken aikaa mietittyään: ”No, sellainen sopivan kokoinen”. Tuoreen tutkimuksen mukaan ainakaan brittimiehillä ei ole tietoa minkä kokoinen heidän rakastettunsa todellisuudessa on.

Puolet miehistä on autuaan tietämättömiä siitä, minkä kokoiset vaatteet heidän mielitietylleen mahtuu. Vain 28 prosenttia tietää naisensa rintaliivikoon, kun peräti 62 prosenttia tietää kengän koon ja 46 prosenttia kehaisee tietävänsä jopa mussukkansa mekkokoon.

Miehet eivät mene metsään pelkästään vaatekokoja kysyttäessä, sillä kyselyn teettänyt Promotialcodes.org.uk -sivusto paljastaa, että 31 prosenttia ei tiedä partnerinsa lempihajuvesimerkkiä ja 12 prosenttia ei tiedä edes kumppaninsa lempiruokaa.

Naisten onneksi vain prosentti miehistä myöntää, ettei muista puolisonsa syntymäpäivää, ja huimat 92 prosenttia tietää, miten saavat kumppaninsa onnelliseksi. Toisin sanoen kukapa oikeasti välittää, että tietääkö mies vaimonsa vaatekokoa, jos hän osaa tehdä silti naisensa onnelliseksi. Kyselyn tulokset julkaisi Femail First.