Selena Gomez seksikkäänä keikalla – viettelevä asu korosti muotoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On-off -pariskunta Justin Bieberin ja Selena Gomezin rakkaustarina näyttää vihdoin tulleen tiensä päähän. Gomezin kerrotaan tapailevan Ed Sheerania, kun taas Bieber iski taannoin 22-vuotiaan tarjoilijan Las Vegasissa.

Selena Gomez esiintyi juuri pienelle yleisölle Liberty State -puistossa New Jerseyssä. Neitokainen nauhoitti etukäteen tulevan Macy’s Fourth of July Fireworks Spectacular -esityksensä ääninauhan. Laulajatar oli valinnut keikalle ylleen seksikkään punaisen bikiniyläosan ja hameen, jotka todistivat, että neitokaiseltakin löytyy kurveja.

Selenan aika menee nykyään lähinnä äitinsä, uuden pikkusiskonsa ja ystäviensä kanssa touhuillen, eikä hän ole luonut ajatustakaan Justin Bieberille. Hän on ainoastaan kertonut olevansa onnellinen, että myös Justin on päässyt rakkauselämässään eteenpäin.