Jennifer Nicole Lee lekotteli altaalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-guru ja kirjailija Jennifer Nicole Lee tunnetaan siviilielämässä sukunimellä Siciliano. 38-vuotias kaunotar asuu Miamissa aviomiehensä Edwardin sekä Jaden ja Dylan -poikiensa kanssa.

Nyt näyttävän fitness-uran lanseerannut perheenäiti nähdään uusissa kuvissa Dallasin hotellinsa uima-altaalla. Jennifer pääsi nauttimaan korkeista näkymistä, sillä kyseinen allas sijaitsi hotellin katolla. Leen sinisen ja kultaisen sävyiset bikinit eivät liikoja peitelleet tähden muotoja.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään tulevassa Pain and Gain -elokuvassa.