Pallopoika otti uskomattoman kopin – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pesäpallon amerikkalaisserkku baseball on suosittu joukkueurheilulaji, jota seurataan tiiviisti rapakon takana. Yleensä baseball-tähdiksi nousevat pallonlyöjät tai uskomattomia koppeja kiinni ottavat pelaajat, mutta nyt tähdeksi nousi pallopoika.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mahtava pallosuoritus nähtiin Minnesota Twins joukkueen baseball-pelissä, kun Alexei Ramirez -niminen pelaaja löi laittoman pallon kentän sivurajan yli. Kentän laidalla palloja kiinni ottava pallopoika oli kuitenkin tilanteessa hereillä, ja mies venyi räpylöineen ällistyttävään suoritukseen. Hän sai kopin ja koko stadioni kohahti.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen nettihitiksi noussut pallopojan koppi. Uutisoimme taannoin tennispelissä nähdystä suorituksesta, jossa tennisottelun kentän yli mennyt pallo osuikin suoraan pallopojan käteen. Kyseinen verkkovideo saavutti miljoonia katsojia.