Tässäkö tulevaisuuden hittitanssi? Ottanut mallia hevosilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain Joanna Rohrback -nimisestä naisesta, joka on jo kauan harjoittanut omaa prancercise-liikuntamuotoaan. Naisesta tuli hetkessä nettijulkkis ja nyt hän esiintyy Katy Perryn exänäkin tunnetun John Mayerin tuoreella Paperdoll-musiikkivideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Musiikkivideon ainoana tähtenä nähtävä Joanna on kertonut hassunnäköisen liikuntamuotonsa saaneen vaikutteita hevosen kävelytyylistä. Videon joustavasti, rytmisesti ja iloisesti etenevä kävely on saanut naurunpurskahduksia osakseen aiemminkin ja maailmanlaajuisesti. Toisin sanoen muusikko on osannut taitavasti hyödyntää Joannan luoman nettihitin osaksi uuden levynsä markkinointia.

John Mayer muistetaan lukuisista naispuolisista julkkisseuralaisistaan. Miestähti on tiettävästi seurustellut Katy Perryn lisäksi muun muassa Jennifer Love Hewittin, Vanessa Carltonin, Jennifer Anistonin ja Jessica Simpsonin kanssa. Mies kertoi taannoin julkisuudessa, että etsii tyttöystäväkseen älykästä naista, jonka kanssa on samalla aaltopituudella.