Vuokrataan vuohi – vuokratakuu menetetään eläinseksissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa ylläpidettävä Craigslist on yksi maailman suurimmista osto- ja myyntipalstoista. Olemme useasti uutisoineet palstan perin kummallisista ilmoituksista, eikä tämänkertainenkaan vuokrailmoitus tee poikkeusta linjaan.

Nyt nimittäin floridalainen mies on ilmoittanut Craigslistiin vuokrattavaksi vuohen. Ilmoituksessa lukee, että vuohen vuokra on viisi dollaria ja vakuus 20 dollaria. Mikäli kuitenkin vuohen palautusvaiheessa ilmenee, että vuokraaja on sekaantunut eläimeen, jää vakuus vuohen omistajalle.

Uutisoimme hiljattain saksalaisista bordelleista, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan asiakkailleen seksiä eläinten kanssa. Seksikumppaneiksi on tarjolla lukuisia eläimiä laamoista vuohiin ja sioista lampaisiin. Tämän asian valossa vuohen omistajan ei ainakaan kannata antaa vlemmikkieläintään vuokraksi saksalaisille eläinbordellin pyörittäjille.