Ällöttävä täytekakku: WC-pönttö juhlapöytään – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiossa esitetään nykyisin kymmeniä ruoka- ja leivontaohjelmia, jotka toimivat usein realitysarjojen tavoin. Ihmiset rakastavat muun muassa huikeita kakkuja esitteleviä sarjoja, joissa seurataan aitojen yritysten tavallista arkea.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sokerileipureiden luomukset saavat usein katsojat lähes haukkomaan happea. Yksi maailmalla mainetta niittävä kakkuohjelma on Carlo’s Bakery -nimisen leipomo-konditorian uskomattomista leivontaurakoista kertova Cake Boss -televisiosarja. Ohjelmaa esitetään yhdysvaltalaisella TLC-kanavalla, ja nyt taannoisista jaksoista on nyt koostettu video, jolla näytetään firman uskomattomimmat leivontaprojektit.

Yritys on vuosien varrella tehtaillut muun muassa wc-pöntön näköisen täytekakun, aidon lehmän kokoisen kakun, ihmisen muotokuvaveistosta esittävän kakun, ralliauton kokoisen ja näköisen kakun, ja jopa avaruusalusta esittävän kakun, jolla on aidot tulilieskat perässään.