Kick Ass! Nuoresta supersankarista tuli lihaskimppu – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuonna 2010 ilmestynyt supersankarielokuva Kick Ass kiinnosti aikoinaan monia elokuvankatsojia. Nyt kyseiselle teinipätkälle on tehtailtu myös loppukesästä ilmestyvä jatko-osa, jota tähdittää edelleen Aaron Taylor Johnson.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

23-vuotias nuorukainen on valmistautunut uskottavasti rooliinsa supersankarina, sillä Aaronin lihakset ovat huomattavasti näyttävämmät jatko-osassa. Kick Ass 2 -trailerissa nähdään monia kohtauksia, joissa näyttelijä esiintyy ilman paitaa.

Alkuperäistä Kick Ass -elokuvaa pidetään raikkaana poikkeuksena supersankarielokuvien genressä. Pätkällä esiintyvällä sankarilla ei nimittäin ole monista muista elokuvista poiketen lainkaan supervoimia – hän on tuikitavallinen teinipoika. Kick Ass 2 -elokuvaa tähdittävät Johnsonin lisäksi Chloe Grace Moretz, Jim Carrey ja Christopher Mintz-Plasse.