Alaston viuhahtaja iski TV-ohjelmaan – uskomaton suoritus munasillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa urheilulajeissa nähdään ajoittain pelikentällä sinne kuulumattomia alastomia viuhahtajia, joita järjestysmiehet yrittävät parhaansa mukaan saada kiinni. Yleisimmin viuhahduksia nähdään jalkapallossa, mutta nyt myös eräs televisio-ohjelma on saanut omansa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Las Vegasissa kuvatun American Ninja Warrior -temppurataohjelman kuvauksissa nähtiin välikohtaus, jossa kesken kilpailun radalle hyökkäsi alaston mieshenkilö. Eniten hämmennystä kuitenkin aiheutti se, että mies osasi suorittaa radan uskomattoman tyylikkäästi ja nopeasti.

Kilpailun selostajat ihmettelevät videolla sitä taitoa millä mies onnistuu suorittamaan radan paremmin kuin suurin osa kilpailijoista. Samalla he pääsivät sivaltamaan viuhahtajaa siitä, että Las Vegasissa näytti olevan tavallista viileämpi säätila.