Gwyneth Paltrow seksiaddiktina – tältä näyttää valkokankaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Gwyneth Paltrow on useaan otteeseen valittu maailman kauneimpien naisten listalle. Taannoin tähden uutisoitiin laskuttaneen New Yorkissa järjestetystä fanitapaamisesta 2.000 dollaria.

Gwyneth Paltrow on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa ruoanlaiton ja keittokirjojen kirjoittamisen parissa, mutta hän on ehtinyt jatkaa uraansa myös näyttelijänä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

40-vuotias tähti nähdään pian Thanks for Sharing -nimisessä draamakomediassa, jossa hän näyttelee hoitoa läpikäyvää seksiaddiktia. Teemaan sopivasti Gwyneth nähdään elokuvan trailerissa rohkeassa kohtauksessa, jossa hän yrittää vietellä poikaystäväänsä seksikkäissä mustissa alusvaatteissa.

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hänen tarkoituksenaan on toimia tavallisten naisten esikuvana ja helpoittaa heidän arkeaan vinkkiensä avulla.