Historian paras kaason puhe? Katso huikea esitys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesä on Suomessakin hääjuhlien ja vihkiparien aikaa. Monet kunniatehtävän saaneet kaasot ja bestmanit painivatkin parhaillaan tiukan tehtävän edessä – kuinka pitää puhe morsiusparille ja vieläpä siten, että se olisi varmasti ikimuistoinen?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs kaaso näyttää verkkovideolla mallia loistavasta puheesta. Hän on nimittäin päättänyt räpätä tuoreelle avioparille Eminemin Slim Shady -kappaleen – uusilla sanoilla. Raskaana oleva kaaso vetäiseekin esityksensä aluksi ylleen hupparin lisätunnelmaa lisätäkseen.

Lopulta yleisö yltyy taputtamaan räppäävän kaason mukana suosionosoitusten kera, ja sanoja suustaan suoltava räppärikaaso voittaa tilanteen 6 – 0. Häävieraat ovat suorastaan äimistyneitä morsiamen siskon taitavasta tulkinnasta, ja tietysti lyriikoista, jotka osuvat ja uppoavat vastavihittyyn pariin ilmeisen täydellisesti.