Justin Timberlaken videossa liikaa seksiä – YouTube poisti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Justin Timberlake piti usean vuoden taukoa musiikkiurallaan, mutta teki tammikuussa menestyksekkään paluun Suit & Tie -singlen myötä. Nyt laulaja on julkaissut musiikkivideon uudelle Tunnel Vision -kappaleelleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Timberlakelle kävi kuitenkin samoin kuin Blurred Lines -hittilaulaja Robin Thickelle, eli miehen musiikkivideo poistettiin YouTubesta, Daily Mail -lehti uutisoi. Komistuksen musiikkivideon kerrotaan rikkoneen sivuston seksi- ja alastomuuslinjauksia.

Tunnel Vision -videolla nähdään yläosattomia naisia, joilla on yllään ihonväriset alushousut. Tällä hetkellä näyttelijä-laulajan tuorein musiikkivideo on kuitenkin taas katsottavissa YouTube-sivustolla, mutta tällä kertaa videoon on asetettu 18 vuoden ikäraja.

Aiemmin Robin Thicke käsitteli kohdalleen sattuneen sääntörikkomuksen julkaisemalla Blurred Lines -videostaan sensuroidun version, jossa videota tähdittävien naismallien paljaat rinnat eivät ole näkyvillä.

Tunnel Vision -single on lohkaistu muusikon uusimmalta The 20/20 Experience -levyltä. Kyseessä on Justin Timberlaken kolmas soololevy. Kunnianhimoisella albumilla kuullaan vaikutteita r&b-musiikista, soulista, popista ja elektronisesta musiikista. Tähti paljasti verkkosivullaan, että levy on vasta ensimmäinen puolikas isommasta kokonaisuudesta, jonka toinen osa ilmestyy marraskuussa. Tähti kertoi saaneensa musiikillisen inspiraation viime kesänä, jolloin hän aloitti uuden materiaalin äänittämisen.