Reckless Love julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kasarihevin uuteen nosteeseen ja muotoon muokannut Reckless Love julkaisee kolmannen albuminsa 30. elokuuta. Spirit-nimisen levyn tuloa on ennakoinut parhaillaan radioissa soiva kesäsinkku Night On Fire.

Uudella albumilla on yhtyeen mukaan luvassa mehevämpää soundia ja tarttuvan hillitöntä meininkiä. Uusi single tulevasta albumilta julkaistaan vielä ennen albumin julkaisua.

– Tämä on paluu siihen mistä kaikki sai alkunsa, eli puhtaaseen tukkaheavymusiikin kirkasotsaiseen ja naiviin elämänriemuun. Bändi huokuu elämäntahtoa ja intoa. Haluamme kuollaksemme elää. Siltä tuntui kolmannen levyn tekeminen ja siihen kiteytyy myös suurin osa levyn sanomattomasta sanomasta ja Reckless Loven hengestä, laulaja Olli kertoi levynteon tunnelmista.