Anteeksi, tässä on kesän kuumin korvamato – kuuntele jos uskallat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mitä tapahtuu kun ammattitaitoinen DJ miksaa kesän kuumimmat kappaleet yhdeksi ja kaiken lisäksi vieläpä hyvänkuuloiseksi mash-upiksi? Siitä syntyy tietenkin kesän 2013 ehdottomasti kuumin hittikimara koko maailman kuunneltavaksi.

Jordan Roseman, tunnetaan myös nimellä DJ Earworm, on tehnyt varsinaisen kesäteon yhdistäessään kymmenen Billboard Hot 100 -sinkkulistan kärkipäässä komeilevaa kappaletta yhdeksi biisiksi. Tanssijalkaa kuumottava miksaus toimii erityisen hyvin aurinkolasit päässä rannalla makoskellen sekä rantaleijonia ja -mirrejä tiiraillen.

Mash-upissa ovat mukana Daft Punkin Get Luckyn lisäksi muun muassa Maclemoren ja Ryan Lewisin hittibiisi Can’t Hold Us, Demi Lovaton Heart Attack, Bastillen Pompeii ja David Guettan Right Now. Mukaan ovat myös päässeet Christina Aguilera ja Justin Bieber.