Kuuma, kuumempi, Miranda Kerr! Viettelevät kuvat eivä valehtele

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miranda Kerr tarjosi äskettäin kuvaajille silmäniloa Vogue lehden kannessa, jossa hän poseeraa yläosattomissa pelkkä takki yllään. Neitokainen julkaisi nyt paljastavia otoksia Instagram-blogissaan.

Eräässä kuvista Miranda nähdään rintaliivisillään juomassa teetä pyyhe päässään. Muut kuvat ovat parhaimmistoa taannoin tehdyistä Kore Organics -meikkibrändin kuvauksista, joissa Kerrille sattui vahingossa myös rintavilautus. Näissä otoksissa vilautusta ei kuitenkaan nähdä.

Miranda Kerr kertoi aiemmin tänä vuonna haastattelussa suhtautuvansa todella intohimoisesti terveyteen ja urheiluun. Hän on opiskellut ruokavalioita, ja tietää hyvän ravinnon vaikuttavan ihmisen suorituskykyyn. Hän ei kuitenkaan suostu tarkkailemaan kaloreja, sillä se ei ole mallin mielestä olennaista.