Fanit riemuitsevat! The Avengers saa jatkoa kahdesta elokuvasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen pitkän linjan näyttelijäkomistus Robert Downey Jr. tähdittää paraikaa Iron Man 3 -elokuvaa, jossa hän toistaa jälleen roolinsa supersankarinero Tony Starkina. Komistus tähditti myös vuonna 2012 eniten rahaa tuottanutta elokuvaa The Avengers.

Nyt elokuvan fanit ovat saaneet ilouutisia. Robert Downey Jr. on nimittäin Female First -sivuston mukaan allekirjoittanut sopimuksen, jossa hän lupautuu tähdittämään vielä kahta The Avengers -elokuvaa. Sopimus on varmasti ollut tähden pankkitiliä mukavasti kartuttava, sillä elokuvien ensimmäinen osa oli maailmanlaajuinen jättimenestys.

Robert Downey Jr. on osoittautunut katsojia puoleensa vetäväksi näyttelijäksi, sillä esimerkiksi komistuksen Iron Man 3 -elokuva on netonnut jo yli miljardi dollaria. Elokuva onkin kaikkien aikojen toiseksi menestynein supersankarielokuva heti The Avengersin jälkeen. The Avengers -elokuvan tulevissa jatko-elokuvissa tullaan Robertin lisäksi jälleen näkemään Mark Ruffalo, Chris Hemsworth ja Chris Evans.

Robert Downey Jr kävi elämässään pohjalla huumausaineiden väärinkäytön takia. Hän pääsi aineista kunnolla irti vasta vuonna 2003. Miestähti kertoi taannoin Wing Chun kungfun auttaneen häntä vapautumaan riippuvuudesta. Sittemmin näyttelijänlahjoja pursuava mies on onnistunut nousemaan erääksi elokuva-alan arvostetuimmista tähdistä.