Isorintainen nainen DJ-keikalla – mitä sinä näet tässä videossa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTube on amatöörivideoiden aarreaitta, jossa käyttäjät voivat esittää eri ihmistä kuin mitä he todellisuudessa ovat. Erilaisten videotemppujen avulla yritetään haalia mahdollisimman paljon katsojia, vaikka kyseessä olisikin lavastettu tilanne.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt katsojia hemmotellaan videolla, jossa näyttää olevan DJ-tyttö pinkeässä raitatopissaan. Nainen hytkyy taustalla soivan musiikin tahdissa ja vääntelee soittolaitteiden säätönappuloita. Sen jälkeen videolla näytetään, miltä kyseinen hytkyminen näyttää aitojen levynsoittajien mielestä.

Videolla esiin nousevat huomiot nimittäin osoittavat, että kyseinen neitokainen ei voi oikeasti soittaa levyjä, siltä häneltä puuttuu kuulokkeet, eivätkä edes tekniikan säädöt ole lähellekään aitoa tilannetta. Lopulta videolla näytetään sen varsinainen huomion kohde: Naisen hytkyvät rinnat. Niiden rinnalla kaikki muu on toissijaista, vaikkakin musiikkia ammatikseen klubeilla soittavat saattavat olla asiasta eri mieltä.