Miestähdestä tehtiin seksikäs nainen – tunnistatko kuka kuvassa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä-laulaja Jared Leto käväisi äskettäin Suomessa, kun hänen 30 Seconds To Mars -yhtyeensä esiintyi Helsingissä järjestetyillä Rock The Beach -festareilla. Leto ei epäile kohahduttaa silloin tällöin, ja hänen eksentrisyytensä näkyy myös roolivalinnoissa.

Jared Leto nähtiin taannoin transuasussa tulevan The Dallas Buyer’s Club -elokuvan kuvauksissa. Nyt mies on ikuistettu jälleen naisena, sillä hän poseeraa Candy-lehden kanteen samassa hengessä. Onko Hollywood-komistus tunnistettavissa otoksesta?

jaredleto04072013

Jared Leto toimii näyttelijänä, ohjaajana, tuottajana ja muusikkona. Hänet on nähty muun muassa elokuvissa American Psycho, Highway, Lord of War, Lonely Heart, Chapter 27 ja Mr. Nobody. Mies perusti vuonna 1998 30 Seconds To Mars -yhtyeen Shannon-veljensä kanssa. Rock-bändin tunnetuimpia kappaleita ovat The Kill, Kings and Queens ja From Yesterday.