Mariah Carey playback-kohussa – tuliko laulu nauhalta?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey tunnetaan pitkästä urastaan pop-musiikin saralla, sillä tähden debyyttilevy julkaistiin jo vuonna 1990. Laulajattaren pesti American Idol -ohjelman tuomarina päättyi lyhyeen, sillä se kesti vain sarjan yhden kauden.

Laulajakaunotarta syytettiin taannoin taustanauhan kanssa esiintymisestä, Radar Online -sivusto kertoo. Nyt Carey on jälleen samaisten syytösten keskiössä. Neitokaisen esiintyminen viime sunnuntain BET Awardseissa on nostattanut muutamat kulmakarvat, sillä kaunotar ei vaikuttanut laulavan livenä. Katso video tästä.

Pettyneet fanit purkivatkin turhautumistaan Twitterissä. Uutuussinkkunsa #Beautiful esittänyt Mariah on saanut niskaansa pettyneitä viestejä, joissa tämän laulutaitojen kommentoidaan jääneen 1990-luvulle. Neitokaisen tulevan levyn ei odoteta räjäyttävän pankkia, sillä albumilta lohkaistu #Beautiful-sinkku ei noussut Bilboard Hot 100 -listalla kahdenkymmenen kärkeä korkeammalle.

Mariah Carey pudotti nopeasti kaksostensa synnytyksen jälkeen 13 raskauskiloa, minkä jälkeen hän on esitellyt auliisti timmiä vartaloaan lehtikuvissa. Poptähti on Monroe ja Moroccan -nimisten lasten onnellinen äiti. Lasten isä on 32-vuotias näyttelijä ja räppäri Nick Cannon.