Johnny Depp tempaisi televisiossa – suuteli yllättäen miestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesäkuun alussa viisikymmentä vuotta täyttänyt Hollywoodin näyttelijäkomistus ja naisten märkä päiväuni Johnny Depp muistetaan etenkin merirosvoroolistaan elokuvassa Pirates of the Caribbean. Mies vieraili nyt Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

Haastattelu ei kuitenkaan mennyt aivan perinteisen kaavan mukaan. Johnny Depp innostui nimittäin Kimmelin kehujen siivittämänä suutelemaan miespuolista televisiotähteä suoraan suulle. Kaikki sai alkunsa siitä, kun keskusteluohjelman juontaja kehui Deppin ”kauniita kasvoja”.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Sinulla on tällaiset hyvin komeat, ollaanpa nyt rehellisiä, ja sanotaan erittäin kauniit kasvot, Jimmy Kimmel kehuu näyttelijää Jimmy Kimmel Live -ohjelmassaan.

Kehujen seurauksena suosikkinäyttelijä päätti suudella Kimmeliä poskelle. Yksi pusu ei kuitenkaan riittänyt, vaan Depp pussasi juontajaa vielä suoraan suulle ja toisen kerran poskelle. Televisiotähti vaikutti hämmentyneen saadestaan huomiosta naispainotteisen studioyleisön kiljuessa kateellisena.

Johnny Depp nousi kuuluisuuteen debyyttielokuvastaan Painajainen Elm Streetillä vuonna 1984. Mies paljasti hiljattain, että hänen vasen silmänsä on ollut lähes sokea syntymästä saakka. Johnny Depp tunnetaan näyttelijäuran lisäksi myös muusikkotaustastaan sekä omintakeisesta tyylistään