Nainen joutui pususta putkaan – poliisi ei pitänyt intiimistä elkeestä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset yrittävät joskus päästä tukalista tilanteista eroon omaa viehätysvoimaansa apuna käyttäen. Etenkin lainvartijat saavat usein hameväeltä lirkuttelua osakseen, ja toisinaan poliisin pikkusormensa ympäri pyörittäneet neitokaiset onnistuvat selviämään tilanteista pelkillä huomautuksilla.

Näin ei käynyt kuitenkaan floridalaiselle 62-vuotiaalle Peggy Hillille. Naapuri oli soittanut Peggylle poliisit, koska nainen oli aiheuttanut häiriötä. Naapurin kanssa juteltuaan poliisi meni Peggyn asuntoon kyselemään tilanteesta, ja yhtäkkiä terhakka naikkonen muiskautti kunnon pusun poliisin nenään.

Tästäpä ei viranomainen tykännyt, ja kun oli pyyhkinyt suutelusta aiheutuneen syljen pois nenästään, pidätti hän naisen ja passitti putkaan. Peggy Hill myönsi nauttineensa ennen spontaania hellyydenosoitusta muutaman lasillisen viiniä, Gawker raportoi.