Hurja tempaus videolle: BASE-hyppy liikkuvan auton katolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

BASE-hyppääminen kuuluu maailman vaarallisimpien lajien joukkoon, ja sen harrastaminen voi päättyä joko loukkaantumiseen tai pahimmassa tapauksessa kuolemaan. Nyt eräs mies tekee päättömän BASE-hypyn, joka on tietysti ikuistettu myös verkkovideolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sam Hardy nimittäin hyppää 140 metriä korkealta sillalta, mutta ei suinkaan esimerkiksi sillan kaiteelta, vaan hän sukeltaa pudotukseen liikkuvan auton katolta. Kypäräkameran kuvaama video nostaa herkimpien katsojien niskakarvat pystyyn.

BASE-hyppääjät ovat julkaisseet internetissä useita hyppy-, laskuvarjo-, liitopuku- ja muita ilmalentovideoita, joista välittyy uskomattoman adrenaliinivirtauksen lisäksi leppoisan hauska tekemisen meininki.