Samsung sivaltaa Applea mainoksessa – omena ei toimi

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kännykkäjättien, Appen ja Samsungin, kilpailu saa aika ajoin uusia piirteitä, kun puhelinmerkit yrittivät saada yhä enemmän markkinaosuuksia. Viime vuosina on yleistynyt kilpailijan mollaaminen tavalla tai toisella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Samsung sivaltaa tuoreessa mainoksessaan Applea, mutta hyvin hienovaraisesti. Islantilaisessa mainosvideossa nähdään nuori mies, joka yrittää saada omenaansa toimimaan. Omena toisensa perään on kuitenkin ”rikki”, mutta lopulta mies saa käteensä Samsungin S4-puhelimen.

Mainosvideon loppupuolella tyytyväinen mies istuskelee uuden Samsunginsa kanssa maassa, jossa lojuu suuri määrä omenoita. Lopussa mies soittaa ja samalla haukkaa omenasta ison palan. Videosta uutisoi Suomessa Markkinointi & Mainonta.