Alesha Dixon käänsi katseet lentokoneessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittilaulaja Alesha Dixon nousi julkisuuteen Mis-Teeq -tyttöbändin jäsenenä. Neitokainen nähtiin viime vuonna myös Britain’s Got Talent -ohjelman tuomarina Simon Cowellin, Amanda Holdenin ja David Walliamsin rinnalla. Nyt kaunotar on yllättänyt Thomson Airways -lentoyhtiön asiakkaat.

Tummahiuksinen Dixon oli nimittäin lentokentällä Lontoossa vastaanottamassa Boeing 787 -lentokoneen vastustajia lentoemännän asuun pukeutuneena. Samalla hän käväisi vierailevana lentoemäntänä myös koneen matkustamossa ja ohjaamossa.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa matkustajalento, The Sun -lehti uutisoi, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun Dreamliner-jättikone lentää uutta reittiä suoraan Britanniasta Floridaan. Alesha ei ollut kentällä vain keikistelemässä, vaan hän muun muassa auttoi matkustajia matkatavaroiden kanssa. Kaunottaren kuultiin myös opastavan matkustajia koneen keskusradion kautta.

Ennen soolouraansa Dixon oli Mis-Teeq -tyttöbändin jäsen. Vuonna 2007 Alesha Dixon voitti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman britannialaisen version. Dixon on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin oli vuonna 2010 ilmestynyt The Entertainer.