Lindsay Lohan on muuttunut nainen – vieroitushoitoa kuukausi jäljellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vieroitushoidossa pari kuukautta viettänyt näyttelijätär Lindsay Lohan on raporttien mukaan päässyt vihdoinkin irti reseptilääke Adderallin koukusta. Nainen on vannonut, ettei aio enää koskaan joutua pidätetyksi tai vieroitushoitoon.

Lindsay Lohan määrättiin kuudennen kerran vieroitukseen sekoilujensa ansiosta. Hoitojakso kestää yhteensä 90 päivää, ja nainen on vaihtanut hoitolaansa jo tähän mennessä useasti. Viimeisin liike oli se, kun tähti kirjautui Los Angelesissa sijaitsevalle Cliffside Malibu -klinikalle, jota kuvaillaan merenrannalla sijaitsevaksi rikkaiden luksuspäihdehoitolaksi.

Heinäkuun viimeinen päivä hoidosta kotiutuva Lohan on OK!-lehden mukaan nyt ylittänyt vaikeimmat jaksot ja vieroitusoireet. Hän on vannonut, ettei joudu enää koskaan vieroitukseen tai pidätettäväksi. Hänen kerrotaan olevan tällä kertaa sataprosenttisen varma asiasta.

Lohan herää joka aamu kello 7.00 ja on ensimmäisten joukossa valmiina AA-klinikan kokoukseen. Punakutrinen näyttelijätär polttaa edelleen tupakkaa, sillä hän keskittyy kerrallaan yhteen riippuvuuteensa. Nainen aikoo lopettaa paheidensa ohella myös deittailemisen seuraavan vuoden ajaksi.