Kiireinen nainen ei huomaa poikaystävän kosintaa – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tosielämässä sattuu joskus hullunkurisia tilanteita, jotka ovat kuin suoraan komediaelokuvasta. Nyt eräs mies on yrittänyt kosia tyttöystäväänsä koomisin tuloksin, sillä hänen suunnitelmansa ei mennyt aivan odotetulla tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Adrian Gardinerin hyvin suunniteltu kosinta ei mennyt putkeen, kun sydämen valittu Libby Taite oli liian kiireinen tajutakseen hetkessä tapahtuvaa tilannetta. Nainen nimittäin poisti sanomalehtipaperia uuden salongin ikkunoista, eikä huomannut yhtikäs mitään.

Selkävaivainen mies polvistui lasioven eteen, mutta hänen rakkaansa ei vain tajunnut suoraan edessä olevaa miestä. Kun neito vihdoin ymmärsi tilanteen herkkyyden, hän kirkaisi ja meni välittömästi suutelemaan onnellista kosijaa.