Kuin kaksi marjaa! Poliisi etsii Rihannan kaksoisolentoa – huijasi miehiä seksillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna pysyy jatkuvasti otsikoissa räväköiden tempaustensa takia. Nyt hänen nimensä on vedetty julkisuuteen aivan muunlaisesta syystä. Poliisit yrittävät parhaillaan ottaa kiinni Rihannan kaksoisolentoa, jonka väitetään vietelleen satoja miehiä Etelä-Floridassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

25-vuotias Subhanna ”Crystal” Beyah huumasi urokset ennen kuin vei heidän rahansa. Hän on kolmen muun naisen kanssa mukana huijausringissä, jonka tarkoitus on ryövätä rikkaita miehiä paikallisissa baareissa Floridan ja Tampan alueilla. Beyahin rötökset ovat jatkuneet maaliskuusta lähtien, kertoo Hip Hop Vibe -sivusto.

Huijari hurmasi rikoskumppaneineen 30 – 60 -vuotiaita miehiä ökyklubeilta. Raporttien mukaan naiset onnistuivat luikertelemaan tiensä pahaa aavistamattomien miesten koteihin seksin avulla. Poliisit pelkäävät, että neitokaisten miehille antamat huumeannokset voivat jossain vaiheessa jopa vahingossa tappaa uhrinsa. Beyah, Johnnina Miller, Ryan Elkins ja Keshia Clark ovat nyt etsintäkuulutettuja.