Alyssa Milano ilman rintaliivejä – nännit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna Hollywoodissa oli varsinainen trendi, jossa julkkisnaiset suuntasivat kaupungille paparazzien tähtäimiin ilman rintaliivejään ja erittäin ohuessa paidassa. tänä vuonna rintojen esittelyn suosio on selvästi vähentynyt.

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Alyssa Milano nousi kuuluisuuteen Siskoni on noita -sarjasta. Neitokainen on Milo-pojan äiti, ja kuuluu Hollywoodin kuumimpiin julkkisäiteihin. Taannoin Maxim-lehden kannessa yläosattomissa häkellyttänyt 40-vuotias Alyssa Milano on nyt ikuistettu kuviin Good Day New York -ohjelman studiolla.

Kaunotar oli valinnut TV-esiintymiseen oranssin mekon, mutta asuvalinta ei tainnut mennä ihan nappiin. Alyssa oli nimittäin mitä ilmeisimmin jättänyt rintaliivinsä kotiin, sillä hänen nänninsä varastivat paparazzien huomion.

Milano avioitui vuonna 2009 David Bugliarin kanssa ja synnytti pari vuotta sitten parin esikoispojan, Milon. Nainen tunnetaan kasvissyöjänä. Hän on esiintynyt monissa PETA-järjestön kampanjoissa.