Bond-tyttö viettelevissä mallikuvissa – täydellinen rintavako?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein James Bond -elokuva Skyfall esitteli myös uuden kuvankauniin Bond-tytön, joka oli tällä kertaa ranskalainen mallikaunotar Berenice Marlohe. Kaunotar ehti jo aiemmin poseerata Maxim-miestenlehden kannessa, ja nyt hän on saanut oikean mallisopimuksen.

Berenice Marlohe nähdään nyt tuoreissa mallikuvissa poseeraamassa ranskalaisen alusvaate- ja uimapukumerkki Eresin mainoskuvissa. Aika näyttää ryhtyykö Berenice tekemään enemmänkin malliuraa, vai yrittääkö hän keskittyä jatkossa pääasiassa näyttelemiseen.

34-vuotias ranskalainen Berenice Marlohe oli ennen Bond-rooliaan monien aikaisempien Bond-tyttöjen tapaan vielä varsin tuntematon tähti. Berenice Marlohe oli nähty aiemmin lähinnä televisiossa, jossa hän oli ollut mukana televisiosarjoissa Pere et Maire, Dolmen, Femmes de loi ja Equipe medicale d’urgence. Lisäksi hän tähditti lyhytelokuvaa La discordance.