Tyttöystävälle tehty kauhukepponen överiksi? Tuloksena silkkaa paniikkia

Nettivideot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internet on pullollaan erilaisia pilavideoita. Toisten kustannuksella naureskelu tunnetusti tepsii aina, ja pilailuvideot keräävätkin hurjia katsojamääriä. Nyt eräs poikaystävä tekee tyttöystävälleen niin hurjan kepposen keskellä yötä, että heikompia hirvittää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

James Williams viritti nukkuvalle tyttöystävälle kauhuelokuvamaisen ansan, kun hän asensi television eteen kammottavan nuken, joka näytti ryömivän katselulaitteesta ulos. Hänen kuvaamansa video näyttää, kuinka miehen rakastettu reagoi The Ring -elokuvan kaltaiseen nukkeen silkalla paniikilla.

Mies suunnitteli pilaa muutaman viikon ajan. Täydellisesti tehtailtu säikäytys sai tyttöystävän jalat veteliksi, eikä James ole koskaan nähnyt mielitiettyään suuta niin ammollaan huutavana. Karmivaa kepposta ei välttämättä suositella ihan jokaiseen parisuhteeseen toteutettavaksi, sillä herkemmät saattavat pelästyä tämänkaltaisista piloista liikaa.