Isä lipsautti: Lindsay Lohan otti yliannostuksen jo 18-vuotiaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Lindsay Lohan on viettänyt viime viikot vieroitushoidossa. Hän oli ensin Betty Fordin klinikalla, mutta joutui vaihtamaan paikkaa Cliffside Malibu -hoitolaan huonon käytöksensä vuoksi.

Kohukaunottaren isä Michael Lohan ei ole kyennyt pitämään suutaan supussa julkisuudessa, ja hän paljastaakin usein tyttärestään ikäviä faktoja. Nyt mies on kertonut Lindsayn ensimmäisestä huumeiden yliannostuksesta. Hänen mukaansa näyttelijätär veti överiksi kokaiinin kanssa jo 18-vuotiaana.

Tuolloin Lindsay tähditti Just My Luck -elokuvaa ja oli kuvaamassa romanttista komediaa muun muassa Chris Pinen kanssa. Hänen vanhempansa olivat juuri eronneet, joten neito kävi läpi vaikeaa aikaa, kun hän yritti samalla käsitellä eroa.

– Lindsay kuvasi elokuvaa New Orleansissa, ja sain puhelun, että hän oli ottanut yliannostuksen kokaiinilla. Hänen avustajansa oli antanut hänelle huumeet. Olin niin vihainen, että otin aseen talosta, ja ajattelin meneväni paikalle tappamaan hänet. En voinut uskoa, että tämä tapahtui tyttärelleni, kertoi Michael Lohan The Sun -lehdelle.

Michael Lohan ei kuitenkaan päässyt kuvauspaikalle teloittamaan avustajaa. Mies onnistui kolaroimaan autonsa menomatkalla lentokentälle, ja hänet pidätettiin tuolloin rattijuopumuksesta. Selkkauksen seurauksena hän vietti vuoden vankilassa.