Mies piiloutui naistenvessan viemäritilaan tirkistelemään – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan hämärämiesten touhut menevät niin pitkälle, ettei niille voi tehdä muuta kuin ihmetellä, mistä he saavat typerät ideansa. Nyt tulsalainen tirkistelijä passitettiin kaltereiden taakse yltä päältä ihmisulosteessa – koska hän oli piiloutunut naisten wc-tilojen saostuskaivoon.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Oklahoman White Water -nimiseen puistoon alkuviikosta soitettu virkavalta ei varmastikaan voinut kuvitella mitä heillä olisi vastassa paikalle saavuttuaan. 52-vuotias Kenneth Webster Enlow oli nimittäin piiloutunut naisten wc-tiloissa sijainneeseen jäteveden ainesosia erottelevaan sammioon. Miehen tarkoituksena oli tirkistellä saniteettitilojen tarpeitaan tekeviä naisasiakkaita ulostekaivosta käsin.

Mies väitti, että hänen tyttöystävänsä olisi lyönyt miestä rengasraudalla päähän ja heittänyt sammioon. Kennethiltä ei kuitenkaan löydetty hänen tarinansa mukaisia vammoja, joten mies passitettiin kaltereiden taakse, KJRH-televisiokanava raportoi.