Uskomaton video: Antilooppi pakeni gepardia – hyppäsi ikkunasta turistien autoon!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet turistit menevät Afrikan lomallaan käymään jollain maanosan lukuisista safareista. Nyt YouTube-palveluun on päätynyt video eräältä Etelä-Afrikassa sijaitsevalta safarilta. Videota tähdittää antilooppilauma, joka pakenee metsästävää gepardia. Eräs antiloopeista kuitenkin juoksee yllättävään paikkaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Impala nimittäin juoksee suoraan safarilla käymässä olleiden turistien autoon. Eläin loikkasi suoraan kulkuneuvon sisälle avonaisen ikkunan kautta. Videon kuvannut Samantha Pittendrigh kertoo Metro-lehdelle, että hän kuuli vain, kun joku alkoi yhtäkkiä huutamaan impalan olevan auton sisällä.

– Ihmiset toisissa autoissa huusivat ”Avatkaa ovi, avatkaa ovi”, Samantha Pittendrigh kertoo sivustolle.

Antiloopin vieraakseen saaneen auton matkustajista joku onnistui avaamaan auton oven ja impala pääsi jälleen vapauteen. Metsästyshetki ei jäänyt ainakaan nälkäisen gepardin mieleen onnistuneena, sillä eläin jäi ilman saalista. Erikoinen tilanne sattui Kruger National Parkissa, jossa vierailijoilla ei ole lupaa poistua ajoneuvoistaan.