Elton John kävi lähellä kuolemaa! Ruokamyrkytys olikin puhjennut umpisuoli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muusikoiden elämässä sattuu monenlaisia tilanteita, ja joskus tähden terveys on kiertävän elämäntyylin takia vaakalaudalla. Nyt 66-vuotias brittilaulaja Elton John on käynyt lähellä kuolemaa sairastumisen takia.

Miestähti kärsi mahakivuista ja epäili niiden syyksi ruokamyrkytystä. Kyse oli kuitenkin pahemmasta, ja totuus selvisi Johnin päästyä vihdoin sairaalaan. Hänellä oli nimittäin puhjennut umpisuoli. Tulehduksen laskettua Elton pääsee myöhemmin leikattavaksi.

– Olin tikittävä aikapommi. Olisin voinut kuolla hetkellä millä hyvänsä. Olen niin onnellinen, kun olen hengissä, kertoi Elton John The Sun -lehdelle.

Mies paljasti soittaneensa muun muassa yhdeksän keikkaa ja White Tie and Tiara Summer Ballin hirveiden kipujen aikana. Lähde kertoi laulajan päässeen jo pahimman vaiheen ohi, vaikka hän on edelleen heikkona. Tähti joutui perumaan osan Euroopan kiertueestaan tilanteen takia.