Hämähäkkimies ilmestyi koripallokentälle – pesi muut pelaajat 6-0

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme vastikään Hämähäkkimies-nimimerkillä lähetetystä kirjeestä, jossa Spiderman palautti ajokortin oikealle omistajalleen normaalin lainvartioinnin yhteydessä. Nyt Spiderman on ilmeisesti vaihtanut vapaalle, sillä netissä leviää video, jolla Hämähäkkimies pelaa koripalloa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Katukorispeliin osallistunut Hämähäkkimies teki näyttäviä koripalloliikkeitä ja pallo upposi monta kertaa suoraan koriin. Kentän ympärille kerääntyneet lapset ja aikuiset olivat Hämähäkkimiehen taidoista vakuuttuneita.

Marvelin luoma supersankari, eli Hämähäkkimies, on ruumiillisilta ominaisuuksiltaan tavallista ihmistä moninkertaisesti voimakkaampi, nopeampi ja ketterämpi. Tarinat eivät useimmiten keskity ainoastaan sankarin ja vastustajien väkivaltaisiin edesottamuksiin, vaan Hämähäkkimiehen yksityiselämä ja arki ovat erottamaton osa juonta.