Katie Waissel poltti bikinipeppunsa – esitteli rusketusraidat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittilaulaja Katie Waissel tuli tutuksi maansa X Factor -kilpailun seitsemänneltä tuotantokaudelta. Monien kuuluisuuksien tapaan neitokainen nauttii kesällä lomailusta. Nyt 27-vuotias Katie on ollut aurinkolomalla Turkissa.

Kuumissa maissa liian vähäinen aurinkorasvan käyttö voi kostautua, kuten kävi myös popparille. Neito julkaisi Red Velvet -bändinsä Instagram-sivulla kuvan palaneesta takamuksestaan.

– Hei, palanut peppu! Auts! Kirjoitti Katie Waissel sivulle.

X Factor -ohjelmasta pudottuaan Katie Vogel -taiteilijanimellä tunnettu neito julkaisi debyyttialbuminsa. Sittemmin hänet kiinnitettiin Red Velvet -rock-yhtyeen laulajaksi. Bändi työstää parhaillaan debyyttialbumiaan. Toukokuussa kokoonpano julkaisi ensimmäisen I’m Fine -singlen.