Nainen myi neitsyytensä 638 000 eurolla – seksi ei onnistunutkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

20-vuotias brasilialainen Catarina Migliorini oli taannoin myymässä neitsyytensä eniten tarjoavalle. Neitsyyden lopulliseksi hinnaksi tuli huutokaupassa peräti 638.000 euroa. Sittemmin tilanne sai uuden käänteen, kun viranomaiset ryhtyivät syyttämään neitokaista prostituutiosta.

Catarina on nyt avannut sanaisen arkkunsa koko tapahtumaketjuun liittyen. Nainen väittää, että koko homma äityi arveluttavaksi, kun japanilainen 53-vuotias miljonääri voitti kisan. Kun Catarina tapasi ostajansa, tunsi hän olonsa turvattomaksi ja 50 minuutin juttutuokion jälkeen he lähtivät eri suuntiin treffipaikkana toimineesta Sydneyn museosta. He eivät koskaan harrastaneet seksiä.

20-vuotiaan Catarina Migliorinin neitsyyden myymisestä kuvattiin dokumenttiohjelma Virgins Wanted, jonka australialainen tekijä Justin Sisely joutui vakaviin vaikeuksiin. Catarina väittää nyt Huffington Postille, että Sisely osoittautui epäluotettavaksi ohjaajaksi, joka ei noudattanut sopimuksia ja aiheutti naiselle harmia. Catarina ei tiedä mitä rahoille tapahtui, mutta hän ei ole nähnyt niistä senttiäkään. Sen sijaan nainen on edelleen neitsyt.

Brasilalaissyntyinen, mutta nykyisin Australiassa asuva Migliorini ja hänen neitsyytensä ostanut japanilainen Natsu, aikoivat harrastaa seksiä lentokoneessa Japanin ja Yhdysvaltojen välillä välttääkseen molempien maiden lait. Suunnitelma ei ollutkaan aivan aukoton. Brasilialaiset viranomaiset ryhtyivät syyttämään neitokaista prostituutiosta ja televisio-ohjelman ohjaajaa seksikaupasta. Viranomaisten tulkinnan mukaan neitsyyden myyminen ja tapahtumien kuvaaminen täyttävät nimittäin rikoksen tunnusmerkit.