Rihanna julkaisi rohkeita herutuskuviaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna joutui juuri noloon tilanteeseen, kun hänet nähtiin tuhdissa humalassa Puolassa Heineken Open’er -festivaaleilla. Neitokainen osallistui Kings of Leon -yhtyeen keikalle, minkä jälkeen hänet ikuistettiin hoipertelemassa fanien edessä sekavana.

Popkaunottaren rundi jatkuu parhaillaan Itävallassa, Wienissä. Neito on jo selvinnyt humalatilastaan, ja hän päätti kääntää fanien huomion toisaalle. Rihanna muistutti jälleen ihailijoita seksikkäästä vartalostaan julkaisemalla Instagram-profiilissaan bikinikuvia.

– Oi beibi, olen rokkitähti, kirjoitti neitokainen yhteen otoksista.

Verkkoon levisi äskettäin video, jossa popkaunotarta talutetaan konsertista pois fanien ohi. Rihanna vaikuttaa videolla erittäin sekavalta ja hänen askeleensa hoipertelevat uhkaavasti. Laulajatar näyttää siltä, että hänen on vaikea pysyä humalatilansa takia pystyssä.