Tästä eivät lasten mutabileet parane – perheenäidin painajainen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset rakastavat vedessä peuhaamista, mutta vielä enemmän he rakastavat mudassa telmimistä. Tämä todistettiin jälleen alkuviikosta Detroitissa, jossa järjesttiin lapsijoukolle kaikkien aikojen mutakekkerit.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Associated Pressin julkaisemalla videolla nähdään, kuinka vekarat juoksevat mutaan sydämensä kyllyydestä peuhaamaan. Lapset hierovat maan mömmöä iholleen riemastuneina siitä, että kerrankin he saavat sotkea kunnolla kuravelliä ja vieläpä luvan kanssa.

Kyseessä oli alle 12-vuotiaiden virallinen mutapäivä. Lapset olivat mutaleikeistä niin innoissaan, etteivät malttaneet poistua ruskean liejun seasta, vaan heittelivät sitä toistensa niskaan ja makoskelivat kuralammikoissa kuin virtahevot konsanaan. Kaikki mutajuhliin osallistuneet ipanat saivat pesun päivän päätteeksi.