Rahaa kuin roskaa – näin miljardööri nautiskelee merellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen miljardööri Vladimir Doronin nousi taannoin otsikoihin, kun hän kihlautui supermalli Naomi Campbellin kanssa. Suhde päättyi kuitenkin eroon vain muutama viikko sitten, ja Doronin löysi nopeasti itselleen seuraa Miss Kiinasta, eli Luo Zilinistä.

Parhaillaan Vladimir Doronin ja Luo Zilin lomailevat Ibizan rannikolla seilaavalla huvijahdilla, josta he ovat tehneet reissuja myös mantereelle. Päivät eivät kuitenkaan käy pitkäksi, sillä miljardöörillä on tietenkin rahamiehen lelut. Eilen Doronin kuvattiin kokeilemassa vesisuihkuilla toimivaa ”lentolaitetta”, jolla hän pystyy leijailemaan korkealla meren yllä.

Doronin rakennuttaa parhaillaan Ibizalle uutta luksuskotiaan, jonka rakennustyömaalla hän oli kenties käymässä samalla reissulla.