Amanda uskoo räppärin vakoilevan häntä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen kohukuningatar Amanda Bynes on mennyt useasti törkeyksiin Twitter-kommenteissaan. Eniten tähti on arvostellut ehkäpä entistä ihastustaan räppäri Drakea. Viimeksi näyttelijä vertasi hittilaulajaa kehitysvammaisiin, ja nyt hän väittää, että Drake vakoilee häntä.

Vasta hiljattain Amanda twiittasi, että Draken valokuvaa on muokattu, jotta hänen silmänsä näyttäisivät siltä, ettei hänellä ole Downin syndroomaa. Nyt nainen jatkaa samalla linjalla, sillä hän twiittasi, että Drake ei seuraa Amandaa Twitterissä, mutta stalkkaa silti neitokaisen kirjoituksia.

Lisäksi hän haukkui räppäriä jälleen rumaksi. Vaikka sekopäinen näyttelijä poisti nämäkin twiitit vuorokautta myöhemmin, ehti moni Twitterin käyttäjä näkemään ne. Amanda on poistanut myös aiemmat Drakea koskevat kirjoituksensa.

Amanda Bynesin seuraajien joukossa on runsaasti tähtiä, jotka oletettavasti haluavat tietää, kirjoittaako Amanda heistä pahaa. Esimerkiksi Kim Kardashian, Zooey Deschanel, Lady Gaga ja Jenny McCarthy seuraavat häntä sosiaalisessa mediassa. Snookin kerrotaan jopa toivovan, että Amanda Bynes saisi oman realitysarjan.