Brandi Glanville toikkaroi kaatokännissä – rinnat valahtivat esiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkien sekoilevien puumanaisten äiti Brandi Glanville aiheuttaa Beverly Hillsissä kohua missä liikkuukin. Naiselle maistuu runsaasti alkoholi, mikä tekee hänen bailureissuistaan usein villejä ja riehakkaita. Niin tälläkin kerralla.

Nyt 40-vuotias julkkismamma oli niin humalassa, että hänet jouduttiin kantamaan pois Hollywoodissa sijaitsevasta ravintolasta. Brandi oli valinnut ylleen paljastavan ja läpikuultavan asun. Se peitellyt naisen mustia stringejä, kun hän hoiperteli taksiin Dan Tana’s -ravintolasta, kertoi Daily Mail -sivusto.

Eikä siinä vielä kaikki – tähden nudensävyinen mekko valahti lopulta yllättäen niin alas, että se paljasti Glanvillen rinnat kokonaan paparazzeille. Hänen miesseuralaisensa onnistui lopulta taluttamaan kaunottaren autoon. Kuvat ovat nähtävillä verkossa.