Kanye Westin video vuodettiin nettiin – iski rajusti takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanye Westin Yeezus-levy on herättänyt kohua jo ennen ilmestymistään. Odotettu albumi näki päivänvalon 18. kesäkuuta. Nyt uusin kohu on syntynyt herra Westin Black Skinhead -kappaleen vielä tekeillä olevasta musiikkivideosta, joka vuodettiin verkkoon ennen aikojaan.

Katso video esimerkiksi tästä.

Video on nähtävillä lukuisilla verkkosivustoilla, vaikka räppäri on toivonut sen poistamista. Kanye itse on todennut omalla Twitter-sivullaan, ettei kyseessä ole valmis versio, ja että lopullinen versio videosta valmistuu ensi viikon kuluessa. Hän myös kertoi, että on sydäntä särkevää, että viiden kuukauden työskentelyn jälkeen käy näin.

– Ja se, joka vuosi videon… Haista v*ttu! Kirjoitti Kanye blogiinsa.

Kanye Westin suuttumus asian tiimoilta on ymmärettävä asia, sillä hänet tunnetaan perfektionistina työnsä suhteen. Mustavalkoisella Black Skinhead -videolla animoitu Kanye West nähdään hyppimässä paidattomana. Yeezus-albumilta voidaan olettaa nousevan vielä muitakin kiinnostavia ja huomiota herättäviä singlejä.