F1-tähti Lewis Hamilton on murtunut: ”Suomalainen valmentaja ei osoita tunteitaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2008 asti seurustellut julkkispari, F1-kuljettaja Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger, erosi hiljattain. Eron otaksutaan olevan tällä kertaa lopullinen, ja Lewis Hamilton onkin ollut silminnähden musertunut jäätyään yksin.

28-vuotias formulakuski kertoi Sky Sportsille, että hänen maailmansa on kääntynyt ylöalaisin eron jälkeen ja hän toivoisi, että pystyisi kontrolloimaan paremmin tunteitaan. Hän pitää itseään liian tunteellisena ja saa siksi aina näpeilleen.

– Minulla on suomalainen valmentaja, joka ei osoita mitään tunteita ja hän pystyy aina kontrolloimaan fiiliksiään, Lewis Hamilton kertoi.

Ensimmäisen kerran he erosivat vuonna 2010, ja toisen kerran vuotta myöhemmin. Pariskunta on kuitenkin aina palannut yhteen. Kuten aiemminkin, on myös tämänkertaisen eron syynä pidetty pariskunnan aikatauluongelmia.