Lisa Rinna täytti 50 vuotta – näin upealta näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on tätä nykyä vaatealan yrittäjä. Kaunotar paljasti taannoin kyllästyneensä silikonihuulistaan syntyneeseen keskusteluun.

Lisa Rinna saavutti eilen torstaina kunnioitettavan 50 ikävuoden etapin. Neitokainen on iästään huolimatta erittäin hyvässä kunnossa. Hänen vartalonsa näkyy uudessa Instagram-kuvassa, jossa Rinnalla vaikuttaa olevan lähes teini-ikäisen kurvit.

Lisa Rinna on elänyt vuodesta 1997 lähtien avioliitossa Harry Hamlinin kanssa. Parilla on kaksi tytärtä, Delilah ja Amelia. Neitokaisella on ollut silikonihuulet koko uransa ajan. Hän kertoo saavuttaneensa menestyksensä niiden avulla. Tähti poistatti täytteet muutama vuosi sitten, koska ne näyttivät hänen mukaansa rumilta.