Mies masturboi kaupassa – sperma päätyi naisen selkään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin miehestä, joka intoutui masturboimaan bussimatkalla siinä määrin, että hän laukesi lopulta edessä istuneen naisen hiuksiin. Nyt Yhdysvaltojen New Castlessa on käynyt hieman samanlainen tapahtumasarja, tosin tällä kertaa normaalin kauppareissun yhteydessä.

22-vuotias Frank J. Short Jr. oli tuntenut Wal-Martissa kummaa tykytystä housuissaan, kun hän oli nähnyt edessään ilmeisen hyvännäköisen neitokaisen. Parikymppinen nainen oli seisonut kaupan käytävällä, kun mies käveli hänen ohi ja sanoi: ”Anteeksi.”

Yhtäkkiä kaunotar tunsi selässään, lanteillaan ja jaloissaan jotain märkää. Nainen ajatteli miehen niistäneen häntä kohti, kunnes näki jalassaan polven alapuolella selkeän spermaläikän. Kaupan työntekijät saattelivat miehen vartioiden puheille.

Poliisin hoteisiin lopulta toimitettu Short yritti aluksi selitellä naisen selkään päästämiään nesteitä rääksi ja syljeksi, mutta hän myönsi lopulta viranomaisten painostuksesta, että kyseessä oli hänen siemennesteensä. Short piti naista yksinkertaisesti kuumana pakkauksena, The Smoking Gun -julkaisu kertoo.