Selviytyjäsarjan tähdet alastomana meressä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin uudesta selviytymiseen keskittyvästä realitysarjasta, jonka mainostettiin olevan televisiohistorian rajuin, sillä kilpailijat lähetettiin viidakkoon alastomina. Sittemmin sarja paljastui huijaukseksi, sillä huonossa kunnossa ollut kilpailija sai katsojilta salassa ruokaa, juomaa ja lääkitystä.

Kuva: YouTube, Discovery
Kuva: YouTube, Discovery

Discovery-kanavalla nähtävässä Naked and Afraid -sarjassa vietiin 12 kilpailijaa alastomana viidakkoon. Heidän piti selviytyä kolmen viikon ajan pareittain ilman ylimääräisiä apuvälineitä, ruokaa ja juomaa. Nyt kuitenkin näytetään karua videota siitä, mitä kaikkea kilpailijat joutuivat kestämään.

Ruokaa kaivanneet kilpailijat jotuivat menemään mereen asentamaan rapumertoja. Ansoja asentaneet Laura ja Clint olivat samaan aikaan hyvin tietoisia siitä, että heidän lähistöllään uiskenteli haita. Clint hylkääkin lopulta kilpakumppaninsa mereen. Mies saa kuitenkin näköyhteyden toiseen kammotukseen, kun hän kohtaa mantereella boa-käärmeen. Kilpailijoiden ja avomeren välissä on hyvinkin voinut olla verkkoait haiden varalta ja käärme oli mahdollisesti paikalle ohjelmaa varten tuotu.