Tässäkö maailman surkein musiikkivideo? Paljasta pintaa ainakin riittää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet huippuluokan artistit saattavat joskus tehdä musiikkivideoillaan ylilyöntejä, minkä takia heitä piikitellään aiheesta vuosienkin jälkeen. Saman kohtalon kokevat elokuvafloppien ohjaajat. Entäpä kun asialle laitetaan amatööri, joka pitää itseään suorastaan virtuoosina?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Toiset ihmiset menettävät arvostelukykynsä ladatessaan videoita nettiin. Yksi heistä on Ms Voice -nimellä laulava ja soittava YouTube-esiintyjä. Nainen on julkaissut palvelussa musiikkivideon, jossa hän esittelee rintaliivikokoelmiaan, kuvitteellisen tappelun miehensä kanssa sen lisäksi, että hän soittaa kosketinsoitinta vehreässä puistossa.

Talk To Me -videota eivät pelasta edes naisen alusvaatteet päällä tapahtuva keikistely tai kummallisesti laulettu kappale. Esityksestä povaillaan jo tässä vaiheessa jonkinlaista YouTube-hittiä, sillä kuten tiedämme, saattaa keskinkertainen joissakin tapauksissa myydä enemmän kuin paras. On videolla ainakin yksi hyvä asia – söpö kissa.