Bar Refaelin treenivideo Instagramiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Bar Refaeli esiintyi vastikään Passionata-vaatemerkin mainoskampanjassa. Seksikkäissä kuvissa 28-vuotias Bar Rafaeli poseerasi muun muassa mustalaisennustajana kristallipallon ja Tarot-korttien kanssa.

Nyt mallikaunotar on julkaissut Instagram-blogissaan hikisen treenivideon, jossa Bar näyttää kuntoiluotteitaan. Neidolla on yllään sporttirintaliivit ja mustat treenihousut. Katsoja voi saada pätkältä vaikutelmaa siitä, kuinka Refalin upean timmi vartalo voi syntyä. Neito twiittasi myös iloisen bikinikuvan, jossa hän oli laittanut lasten kellukkeet käsiinsä ja jalkoihinsa.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehensä David Fisherin käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.