Alexis Bellino nautiskeli rannalla bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa AVA-kanavalla nähty OC:n täydelliset naiset -realitysarja on kerännyt runsaasti katsojia kotimaassaan Yhdysvalloissa. Kyseistä show’ta tähdittää muun muassa Alexis Bellino.

Nyt perheenäiti on viettänyt lastensa kanssa aikaa Laguna Beachilla. Korallin sävyiseen bikiniasuun muhkeat muotonsa verhonnut Alexis näytti rannalla varsin vetävältä ilmestykseltä. Kaunotar leikitteli myös palloilla ja juoksenteli rannalla lasten kanssa.

OC:n täydelliset naiset -sarja kertoo kuudesta keski-ikää lähestyvästä naisesta, jotka asuvat suljetulla rikkaiden asuinalueella Coto de Cazalla. Ohjelmassa nähdään Bellinon ohella Tamra Barney, Lynne Curtin, Vicki Gunvalson, Jeane Kerough, Fernanda Roche, Gretchen Rossi ja Peggy Tanous.